Wie is IB2?

IB2 Maatwerk Interieurs bestaat uit een hecht team van vakspecialisten. Wij streven naar spraakmakende projecten waar wij daadwerkelijk trots op zijn. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om het onmogelijke mogelijk te maken. Uw wensen staan hierbij centraal waarbij wij alles op alles zetten om deze te realiseren en uw verwachtingen te overtreffen.

IB2_logo-svg.svg

Een partner

Bij onze projecten vinden wij het belangrijk om prettig samen te werken. Wij denken graag met u mee om tot de mooiste resultaten te komen. Door intensief samen te werken zijn wij in staat om net dat stapje extra te zetten. Daarbij zijn wij ook helder in onze aanpak en is onze werkwijze transparant zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Kennis en ervaring

Ondanks onze kennis en ervaring zijn wij leergierig en krijgen wij nieuwe energie door het toepassen van nieuwe materialen en methodes. Door innovatieve toepassingen zijn we telkens in staat om de verwachtingen te overtreffen. Op deze manier dagen wij onszelf ook telkens uit om steeds maar weer tot iets spraakmakend te komen.

 

Flexibel

Wij zijn flexibel en kunnen alles maken wat u voor ogen heeft en daarbij passen wij ons volledig aan op u. Of u nu naar ons komt met uw zelfgemaakte schets of u heeft een interieurarchitect een uitgewerkt plan laten maken. Wij kunnen op alle mogelijke manieren met u samenwerken; daar komt onze 25 jaar internationale ervaring goed van pas.

 

Wat we al hebben gemaakt

In al die jaren hebben wij een flink portfolio opgebouwd met de fraaiste interieur projecten. Daar zijn wij trots op en dat maakt ons werk nog geweldiger dan dat het al is

Het Team

Maak kennis met onze vakspecialisten