Retail

Bij een winkel valt of staat alles met presentatie. Met aantrekkelijke vitrines, slimme verlichting en een praktische indeling zorgt u voor een spraakmakend concept. Hierbij dient alles te kloppen, van de toepassing van de juiste kleurencombinaties tot het gebruik van passende materialen.

Particulieren

Steeds meer particulieren willen uit het keurslijf stappen en hebben zelf heel veel ideeën over hoe hun ideale keuken, badkamer of woonkamer er uit zouden moeten zien. Samen wordt een interieur op maat samengesteld waarbij een particulier professioneel wordt begeleid om zijn of haar dromen te realiseren.

zorg

Zorginstellingen stappen steeds vaker over van steriele, functionele ruimtes naar warme interieurs waar iedereen zich thuis voelt. Hierbij wordt de functionaliteit nog steeds niet uit het oog verloren. Door een fraaie inrichting is de zorginstelling een prettigere omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners.

Kantoren

Bij een kantoor gaat het om productiviteit en efficiëntie. Werknemers die zich prettig voelen werken immers beter. De ruimte moet wel efficiënt worden gebruikt om elke vierkante meter zo slim mogelijk in te kunnen zetten waarbij flexibiliteit en mobiliteit een steeds grotere rol spelen.

Onderwijs

In het onderwijs geldt dat een leerling zich op zijn of haar gemak moet voelen om informatie tot zich te kunnen nemen. Een vriendelijk interieur helpt hier mee om voor de ideale condities te zorgen om optimaal te kunnen leren. Hierbij wordt de functionaliteit uiteraard niet vergeten.

Publieke Ruimtes

Publieke ruimtes worden steeds vriendelijker en de loketgedachte wordt steeds vaker losgelaten. Dienstverlening aan de burger vindt ook zijn uitwerking in het interieur. Zo voelt een burger zich meer welkom waarbij de afstand tussen overheid en burger wordt weggenomen.

Recente Projecten